Pro-Music Training biedt een erkende beroepsopleiding voor musici, songwriters, componisten, arrangeurs, orchestrators, producers van één intensief jaar.

Deze professionele training is ontwikkeld voor een platenmaatschappij.

Een jaar lang wordt stap voor stap theoretische kennis opgebouwd en spelvaardigheid getraind. Het is een intensieve stoomcursus 100% gericht op de professionele praktijk. Zo leren deelnemers gevorderde technieken over harmonie en improvisatie. Een ander onderdeel is compositie, arrangeren & orkestreren en het bestuderen van instrumenten en hoe je ervoor moet schrijven. De musicianship-training bestaat onder meer uit de professionele uitvoeringspraktijk en samenspel, gehoortraining, ritmisch lezen en improvisatie. Uniek is de logische en systematische opbouw van de opleiding en het feit dat het universeel is, dus niet stijlgebonden, maar juist alle stijlen omhelzend.

Deelnemers moeten wel noten kunnen lezen en een goede motivatie hebben. De opleiding is onmisbaar voor songwriters, producers en musici die de volgende stap willen zetten en professioneel willen zijn!

www.promusictraining.com

info@promusictraining.com

020 – 330 3420